martes, 7 de abril de 2020

Robiols

Juntament amb els crespells, amb la mateixa pasta podem fer Robiols. Només hem d'afegir de què volem que estiguin farcits.


INGREDIENTS:

500grs. de farina
125grs. de sucre
125 grs. de saïm
50 ml. d'oli
3 vermells d'ou
suc de 2 taronges


La pasta dels robiols és la mateixa que la dels crespells. La diferència és que aquests són tipus galleta i els primers estan farcits. Els meus són farcits de confitura de carabassa casolana. Però podeu posar-hi imaginació: confitura del gust que volgueu, crema de cacau, dolç de llet, flam,...
Quan tenim la pasta feta, amb l'aprimador agafam una bolleta. L'estenem i li donam forma. Jo he emprat la tapadora d'una carmanyola rodona. Llevam el sobrant i posam una mica de confitura en mig del cercle. Ho tapam amb cura, no s'espenyi, i pressionam les voreres amb els dits.
Si decidim fer farcits diversos, convé a cada un donar-hi una forma a les voreres després d'haver pressionat amb els dits, marcant així de què són.

La cançó d'avui és.. Quédate en tu casa de varis artistes. Ja que hem de passar la Pasqua a casa... posem-hi dolçor!
https://www.youtube.com/watch?v=MCwYOsOCUgg






No hay comentarios:

Publicar un comentario