miércoles, 1 de abril de 2020

COCA DE PEBRES TORRATS AMB SALMÓ

La recepta d'avui és una adaptació de la recepta tradicional.
 
Ingredients:
1 mesura d'oli
1 mesura i un poc d'aigua
1 pessic de sal
1 pessic de llevat en pols
 4 pebres torrats
 100 grs. de salmó 
pebre bo
alls
Primer de tot, torram els pebres al forn i els deixam refredar. Quan siguin freds, els pelam i els feim trinxes. També es poden emprar pebres torrats congelats( en aquest cas, va ser així). 
Per altra banda, en una torradora, posam el tros de salmó i el mig feim. No ha de ser cuit del tot perquè amb la coca es ressecarà massa. Igualment, el deixam refredar.
Per preparar la base: posam dins un bol un poc de farina, afegim el llevat, la sal, l'aigua i l'oli. Mesclam i anam afegint farina fins que es formi una pasta homogènia, no massa forta però que es desferri de les mans.
Posam el forn a encalentir a aprox. 180ºC.
Dins una llauna, posam un poc de farina perquè no s'aferri la coca a la llauna. Estenem la pasta per tota la llauna, intentant que quedi uniforme.  Damunt, repartim els pebres torrats, que prèviament haurem adobat i trempat amb sal, pebre bo, una mica d'oli i trossets d'all (al gust),
Feim trossos el llom de salmó i el repartim per la coca. Els trossos poden ser petits, grossos i, fins i tot, es pot esmicolar.
Enfornam durant uns 20 minuts, vigilant que no es cremin les voreres. La coca serà cuita quan totes les voreretes tenguin un color daurat.

I la cançó que us propòs amb aquesta recepta és... Soldadito Marinero de Fito & Fitipaldis

https://www.youtube.com/watch?v=GxQjx7FkmNA

No hay comentarios:

Publicar un comentario